Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Verlaan in Harmelen

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Verlaan beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage Verlaan zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage Verlaan winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Verlaan gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Harmelen (Utrecht), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Verlaan biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Harmelen bent u Vakgarage Verlaan altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Verlaan
Leidsestraatweg 32-34
3481 EX

tel.: 0348-444242
mail: info@vakgarageverlaan.nl